telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Nieuwsbrief 1258

Gewoonte 7: Houd de zaag scherp.

houd de zaag scherpVakantie! Een week waarin er waarschijnlijk wat meer tijd is om te denken aan gewoonte 7: Houd de zaag scherp. Eindelijk tijd voor iets meer rust, tijd om samen leuke dingen te gaan doen, tijd om eindelijk dat boek te lezen dat al weken in de kast ligt, tijd om de natuur in te gaan…
Iedereen houdt zijn/haar ‘zaag op een andere manier scherp’; het gaat erom dat je geest, lichaam, hart en ziel gezond houdt. En, natuurlijk niet alleen in de vakantie, maar elke dag opnieuw. Fijne vakantie gewenst!

Bag2school.

bag2 schoolAfgelopen maandag heeft uw kind de bag2school zak meegekregen naar huis. Om te zorgen dat deze actie weer een groot succes wordt, zou het geweldig zijn als iedereen de zak weer gevuld met oude kleding/schoenen/tassen e.d. mee terug neemt naar school.
Want hoe meer kilo's we met elkaar ophalen des te beter het is voor de kas van de ouderraad. En dat komt weer ten goede aan de kinderen. Uiteraard mogen er meerdere zakken worden gevuld en meegenomen! Dit mogen gewoon vuilniszakken zijn.
De zakken kunnen op 19, 20 en 21 oktober (21 oktober tot uiterlijk 9 uur) meegebracht worden. Vanwege Corona worden de zakken deze keer verzameld bij het schuurtje aan de fietsenstalling op het plein van het Fluitekruid. Alvast dank voor uw medewerking. Wij als ouderraad hopen op een grote opbrengst!!!

Mad Science.

mad science

Op woensdag 4 november as. is Mad Science weer te gast bij ons op school; Een project van wetenschap en techniek. Deze ochtend gaan de kinderen van groep 3 t/m 8 in groepen de promo show meemaken. Een leuke en boeiende show over Wetenschap en Techniek.
Kinderen die het leuk vinden om meer te weten over W&T kunnen zich aanmelden voor de naschoolse cursussen. Op 4 woensdagmiddagen gaan de kinderen ontdekken, experimenteren en natuurlijk een hoop nieuwe dingen leren. Inschrijven kan via het aanmeldformulier dat de kinderen woensdag de 4e ontvangen en kan tot 16 november. Let wel, hier zijn kosten aan verbonden. De naschoolse cursus staat gepland op woensdag 25 nov, 2 dec, 9 dec en 16 dec. Meer weten? Ga dan naar: www.nederland.madscience.org

marèl timmermanVoorstellen stagiaires.

Onze school is een stageplek voor studenten van verschillende opleidingen. Ook Marèl wil zich graag aan u voorstellen:

Hallo, ik zal me even kort voorstellen:

Ik ben Marèl Timmerman. Ik ben 18 jaar oud en kom uit Den Ham. Ik zit in mijn tweede jaar van de lerarenopleiding, deze volg ik op de Katholieke Pabo in Zwolle. Ik kom hier bijna elke maandag stage lopen in groep 7 bij juf Marion. Soms ben ik er een hele week. Naast mijn opleiding doe ik aan volleybal bij HVC. Ik werk bij café/restaurant Harwig. Dit doe ik met veel plezier. Verder doe ik graag wat met vrienden en met familie.
Ik heb erg veel zin in dit jaar! Ik hoop hier veel dingen te leren en mezelf nog meer te ontwikkelen.

herfstvakantie 2020

Open dag Piano Forte.

Bijgaand vindt u een uitnodiging voor de open dag van muziekschool Piano Forte op zaterdag 24 oktober as.

pianoforte open dag 2020

 

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan