telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Nieuwsbrief 1234

Notulen MR.

Op woensdag 15 januari 2020 heeft de MR de derde bijeenkomst van dit schooljaar gehouden. Wederom zijn er vele actiepunten gesloten en is er gesproken met de OR. Fijn om de goede samenwerking die er bestaat tussen de MR, OR en directie op De Kardoen te ervaren. Samen werken we met veel plezier aan een leerzame, mooie, en fijne omgeving voor onze kinderen.

De OR heeft haar speerpunten voor het jaar gedeeld, alsmede de begroting voor het schooljaar. Deze ziet er sluitend en vertrouwd uit. De oudergeleding van de MR heeft akkoord gegeven op het voorstel van de OR om de geplande – en reeds door de MR geaccordeerde – verhoging van de ouderbijdrage naar €20,- per kind uit te stellen. Hiermee zal de vrijwillige bijdrage voor komend schooljaar blijven staan op €17,50 per kind.

Het was de vergadering van de cijfers, aangezien ook De Kardoen haar jaarbegroting ter informatie heeft gedeeld met de MR. Deze is sluitend en goedgekeurd door de bestuurder van Floreant.

Fijn dat via de oudergeleding vragen en informatie binnenkomen, zodat er gesproken kan worden over thema’s die spelen. Vergeet u niet dat u te allen tijde welkom bent bij de MR, maar zeker ook bij de leerkrachten en directie van onze school met uw vragen en opmerkingen? We horen dat graag. Dit kan op school, schoolplein of uiteraard via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Bijna vakantie.

Nog een paar dagen en dan mogen we weer genieten van de voorjaarsvakantie die van 17 tot en met 21 februari duurt. We wensen iedereen alvast een fijne vakantie en tot maandag 24 februari.

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan