telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Overblijven - Tussen schoolse opvang (TSO)

overblijvenTussen de middag kunnen de kinderen op school overblijven. De organisatie is in handen van een groep overblijfouders. De meeste overblijfouders hebben een opleiding voor tussen schoolse opvang (TSO) gevolgd.
Gertrude Klijnstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) is de coördinator van de TSO. Dit betekent dat zij aanspreekpersoon is, de financiën beheert en de administratie verzorgt.

Er kan alleen overgebleven worden met een strippenkaart. Deze strippenkaarten kunnen gewoon tijdens het overblijven worden aangeschaft. Dit kunt u doen door het geldbedrag in een dichtgeplakte envelop te doen (liever geen plastic zakje) , voorzien van naam en groep van uw kind.

Er zijn verschillende soorten strippenkaarten te koop:

  • 5 strippen € 8,75
  • 10 strippen € 17,50
  • 20 strippen € 35,00

De strippenkaarten blijven geldig zolang uw kind op de Kardoen zit. Strippenkaarten zijn persoonsgebonden en het is niet mogelijk om samen met broertjes of zusjes met één kaart te doen, dit omdat wij in verschillende groepen overblijven.

Uitgebreidere informatie over de tussenschoolse opvang kunt u lezen onder het menu Schoolgids - Informatie over de school - Organisatie

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan