telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Nieuwsbrief 1277

Trefwoord: Liefhebben.

We leven in de 40 dagen-tijd. Een periode waarin we toeleven naar Pasen. Het is ook de periode waarin Jezus en zijn leerlingen nog dichter bij elkaar komen. Ze voelen wel dat er iets groots staat te gebeuren. Juist daardoor komt elkaar liefhebben, toewijding tonen en geven om iemand sterker naar voren. Dit gedicht gaat daarover en de kinderen zullen het de komende weken nog eens horen...

trefwoord vriendelijke woorden

Activiteiten aankomende periode.

De agenda die u hiernaast ziet staan begint zich weer aardig te vullen. We proberen, binnen de geldende maatregelen, te zoeken naar mogelijkheden om bepaalde activiteiten wel door te laten gaan. De buitenlesdag op dinsdag 13 april is hiervan een mooi voorbeeld. Ook doen we op vrijdag 23 april mee aan de Koningsspelen. Dit jaar geen (landelijk) ontbijt, maar wel een dag vol leuke activiteiten. We vinden het belangrijk om deze dagen wel te vieren, in een tijd waarin er zoveel niet mag.
De kinderen vragen natuurlijk ook of we al weten of we op schoolreisje kunnen, groep 8 vraagt zich af of het goedkomt met kamp, musical en afscheid.
Het is helaas nog te vroeg om antwoord te geven op deze vragen.

Schoolfruit week 12.

2021 schoolfruit week 12

 

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan