telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Nieuwsbrief 1276

tlim gewoonte 01 wees proactiefTLIM - Trefwoord.

Het thema van Trefwoord van de aankomende weken is ‘Kiezen’. We gaan het hebben over het nemen van belangrijke beslissingen, knopen doorhakken; oordelen en veroordelen; besluiteloosheid, nonchalance of betrokkenheid.
De volgende Bijbelverhalen staan centraal: Kiezen wat je zult doen (Matteüs 7, 13-20); Het grote feest (Matteüs 22); Tien bruidsmeisjes; Twee groepen (Matteüs 25); Palmzondag (Matteüs 21).

Bij gewoonte 1 (wees proactief) draait het ook om het maken van keuzes. Op de poster staat bij deze gewoonte: ‘Jij maakt je eigen keuzes.’
Zijn we ons altijd bewust van de keuzes die we maken? Hoe groot is onze cirkel van invloed?

Studiedag vrijdag 19 maart.

Op vrijdag 19 maart gaan wij als team van start met het traject dat de werktitel ‘Kardoen 2.0’ heeft gekregen. Nu we weten dat we een nieuwe school mogen gaan ontwerpen, willen we goed nadenken over welke eisen wij stellen aan dit gebouw en allereerst wat onze (toekomst)visie is op goed onderwijs en wat dat betekent voor de inrichting van een schoolgebouw.
Alle kinderen zijn vrijdag 19 maart om 12.00 uur vrij!

Afwezigheid leerkracht groep 1/2c.

Helaas kampt de leerkracht van groep 1/2c, juf Sandra Reins, met langdurige gezondheidsklachten en ze is daarom al enige tijd afwezig. We moeten er rekening mee houden dat Sandra ook de komende weken tijd nodig zal hebben om te herstellen. Haar werkdagen worden vervangen door juf Merle Arkes. Merle is zowel binnen de stichting alsook voor onze school geen onbekende en we zijn blij dat zij deze vervanging voor de komende tijd op zich kan nemen.

Van de MR.

MR-vergadering 16 maart vervalt. Op dit moment zijn er geen punten die in de MR-vergadering besproken moeten worden.
Daarom komt deze vergadering te vervallen en zal de MR 19 mei weer bij elkaar komen.
Heeft u een vraag of opmerking laat het ons weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Met vriendelijke groeten, Leden MR

Verjaardag juf Anja en juf Céline.

Volgende week vrijdag ochtend 19 maart vieren juf Anja en Juf Céline hun verjaardagen. De kinderen mogen verkleed naar school komen.

Schoolfruit week 11.

schoolfruit 2021 week11

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan