telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Nieuwsbrief 1182

We helpen elkaar

Inloopavond.

Op woensdag 17 oktober is de eerste inloopavond van dit cursusjaar gepland. Tussen 19.00 en 20.00 uur bent u samen met uw kind(eren) van harte welkom op school. Uw kind zal u met veel plezier zijn of haar werk/werkjes laten zien en er natuurlijk ook iets over vertellen. Het is niet de bedoeling om in dit uurtje uitgebreid met de leerkrachten over de prestaties van uw kind te spreken. Hebt u daar echter wel behoefte aan, aarzel dan niet en maak een afspraak met de desbetreffende leerkracht. U bent van harte uitgenodigd.


Extra vrije dag groep 1 t/m 4.

Op vrijdag 12 oktober hoeven de leerlingen van groep 1 t/m 4 niet naar school en zijn dus de hele dag vrij. Veel plezier allemaal!


Herinnering actie Bag2School.

Denkt u aan de actie Bag2School? Van 15 t/m 17 oktober (tot 9 uur) kunt u meedoen aan de kledinginzamelingsactie om extra geld in te zamelen voor de ouderraad. Lever alstublieft uw ‘Bag’ met kleding in op school. Bij voorbaat onze dank.


Groepen vrij in verband met kindgesprekken.

Op donderdag 18 oktober zijn de leerlingen van groep 5 t/m 8 een dagje vrij omdat we in de onderbouwgroepen kindgesprekken gaan voeren en leerkrachten van die groepen daarbij ingezet kunnen worden om een groep waarvan de leerkracht gesprekken gaat voeren over te nemen.
Een dag later, vrijdag 19 oktober, is het omgekeerde het geval. Op die dag zijn de kinderen van groep 1 t/m 4 vrij en kunnen er leerkrachten van die groepen een bovenbouw groep overnemen zodat de leerkrachten daar de kindgesprekken kunnen voeren.


Peuter/kleuterochtend.

peuterochtendOp vrijdag 19 oktober houden we van 9.00 uur tot 11.00 uur de eerste peuterochtend van dit schooljaar. Hiervoor nodigen we alle kleuters die dit schooljaar 4 jaar worden en hun ouder(s) uit. Deze uitnodiging geldt voor de kleuters die al ingeschreven staan, maar ook voor degenen die nog niet op een basisschool zijn ingeschreven. Op deze vrijdagmorgen zijn de leerlingen van groep 1 t/m 4 vrij van school en hebben we dus alle ruimte om de kleuters en hun ouders te ontvangen.

De kinderen kunnen die morgen samen met hun vader en/of moeder naar de Kardoen komen en terwijl de kleuters werken en spelen, kunnen de ouders kennismaken met de school en de aanwezige leerkrachten en vragen stellen over ons onderwijs. Voor de kinderen is er limonade en iets lekkers en voor de ouders thee/koffie en een koekje. Wij willen u van harte uitnodigen voor deze peuterochtend.

U kunt via het volgende mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aangeven of u van plan bent te komen. Graag tot ziens op vrijdag 19 oktober aanstaande!

N.B. Wij verzoeken u vriendelijk geen kleine broertjes en zusjes mee te nemen.

Met vriendelijke groet,
Team CBS “De Kardoen”

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan