telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Logo De KardoenWelkom op de website van CBS De Kardoen.


Onze school bestaat sinds 1979 en staat in de bloemenwijk van Ommen. De Kardoen is een unieke schoolnaam in Nederland. In 1993 heeft er een fusie plaatsgevonden met de Dr. A.C. van Raalteschool. De naam van de school is toen niet gewijzigd. In de zomer van 1996 is er een stuk nieuwbouw gerealiseerd en zijn er vier lokalen bijgebouwd. Daarnaast maken wij gebruik van het dichtbij gelegen Fluitekruid.

Een heel grote foto van een kardoen?
Klik hier

Ouderbijdrage

Eind juni zal het 2e incasseringsmoment van de ouderbijdrage schooljaar 2019/2020 zijn. Bij het 2e incasseringsmoment worden de ouderbijdrages geïnd die nog niet geïnd konden worden omdat er nog geen machtigingsformulier van de leerling in onze administratie aanwezig was.

De bedragen zijn als volgt:

  • € 17,50 : voor leerlingen die na het 1e incasseringsmoment zijn ingestroomd tot 31 december en waarvoor nog geen machtiging was afgegeven;
  • € 17,50 : voor leerlingen die vanaf begin van het schooljaar op school zitten waarvan wij de ouderbijdrage nog niet hebben kunnen incasseren bij de 1e incassoronde i.v.m. ontbrekende machtiging.

In verband met de corona hebben wij na 1 januari helaas geen activiteiten kunnen organiseren. Om deze reden hebben wij besloten om dit schooljaar de bijdrage voor de instromers vanaf 1 januari te laten vervallen.

Aan alle ouders/verzorgers die liever geen machtiging geven: -het is natuurlijk ook mogelijk om de ouderbijdrage rechtstreeks over te maken naar rekening van de ouderraad: Rekeningnummer: NL74 RABO 0348 9640 80 t.n.v. Stichting Floreant te Ommen o.v.v. Ouderbijdrage 2019/2020 (Voornaam Achternaam (kind/kinderen)

Voorafgaand aan de incasso dienen wij u van het volgende op de hoogte te stellen:
Incassant-ID ouderraad : NL97ZZZ400598800000
Uniek machtigingskenmerk : lidnummer van uw kind
Datum van incassering : 30 juni 2020
Incasseringsbedrag : € 17,50 per kind

Indien wij geen machtigingsformulier van u hebben dan ontvangt uw kind deze op school. Indien u van plan bent een machtiging af te geven, wilt u deze dan z.s.m. inleveren bij de leerkracht van uw kind. Mocht u het machtigingsformulier niet hebben ontvangen, dan kunt u per mail een nieuw formulier bij mij opvragen.

Met vriendelijke groet, Namens de ouderraad de Kardoen

Henk Jan Schuurhuis (penningmeester) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan