telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Logo De KardoenWelkom op de website van CBS De Kardoen.


Onze school bestaat sinds 1979 en staat in de bloemenwijk van Ommen. De Kardoen is een unieke schoolnaam in Nederland. In 1993 heeft er een fusie plaatsgevonden met de Dr. A.C. van Raalteschool. De naam van de school is toen niet gewijzigd. In de zomer van 1996 is er een stuk nieuwbouw gerealiseerd en zijn er vier lokalen bijgebouwd. Daarnaast maken wij gebruik van het dichtbij gelegen Fluitekruid.

Een heel grote foto van een kardoen?
Klik hier

Medezeggenschapsraad

Voor 2 leden, vanuit de oudergeleding, zit na dit schooljaar hun termijn in de Medezeggenschapsraad er alweer op. We zijn dus op zoek naar 2 ouders die onze MR weer voltallig willen maken. De MR bestaat uit een team van drie ouders en drie personeelsleden van CBS De Kardoen. De MR geeft adviezen en/of instemming over zaken aangaande het beleid de school. Dit kan gaan over o.a. het vaststellen van het formatieplan, de schoolgids, de vakantieregeling, veiligheid in en om de school, jaarplan etc.

Ook kunnen er onderwerpen ter tafel komen die afkomstig zijn vanuit de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad en vanuit het bestuur van Stichting Floreant. De MR vergadert ongeveer 6 keer per jaar. Wilt u graag zitting nemen in de MR voor een periode van 4 jaar? Meld u dan aan via mr@de- kardoen.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt zich aanmelden tot en met dinsdag 16 juni, 18.00 uur. Dinsdagavond 16 juni komt de huidige MR weer bij elkaar en zal er een verkiezing plaatsvinden van de aangemelde kandidaten. Dat is een wat korte termijn. Reageer dus snel. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via bovenstaande emailadressen.

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan