telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Logo De KardoenWelkom op de website van CBS De Kardoen.


Onze school bestaat sinds 1979 en staat in de bloemenwijk van Ommen. De Kardoen is een unieke schoolnaam in Nederland. In 1993 heeft er een fusie plaatsgevonden met de Dr. A.C. van Raalteschool. De naam van de school is toen niet gewijzigd. In de zomer van 1996 is er een stuk nieuwbouw gerealiseerd en zijn er vier lokalen bijgebouwd. Daarnaast maken wij gebruik van het dichtbij gelegen Fluitekruid.

Een heel grote foto van een kardoen?
Klik hier

Rad van fortuin - oproep voor prijzen

rad van fortuin

Beste Kardoeners,
 
Aankomende vrijdag, 14 juni vindt het “Heel de Kardoen bakt” festijn plaats.Een van de onderdelen die we hier willen organiseren is het rad van fortuin.

Voor dit rad zijn we nog op zoek naar leuke prijzen. Heeft u toevallig op zolder nog iets leuks om weg te geven of heeft u een bedrijf en heeft u hier nog iets wat u als sponsoring wil doneren, dit mag zowel voor volwassenen als voor kinderen zijn, zou u dit dan aankomende week in de aula op school achter willen laten?

Alvast bedankt, en tot vrijdag, dan gaan we er een mooi eest van maken!

Met vriendelijke groet,
De OR

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan