telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Logo De KardoenWelkom op de website van CBS De Kardoen.


Onze school bestaat sinds 1979 en staat in de bloemenwijk van Ommen. De Kardoen is een unieke schoolnaam in Nederland. In 1993 heeft er een fusie plaatsgevonden met de Dr. A.C. van Raalteschool. De naam van de school is toen niet gewijzigd. In de zomer van 1996 is er een stuk nieuwbouw gerealiseerd en zijn er vier lokalen bijgebouwd. Daarnaast maken wij gebruik van het dichtbij gelegen Fluitekruid.

Een heel grote foto van een kardoen?
Klik hier

Letterfeest

Eindelijk was het zover.....het letterfeest van groep 3. Om 9 uur startte het feest met een letterspeurtocht door de school. In groepjes zochten de kinderen, met behulp van een aantal ouders, naar letterkaarten die verstopt waren. Wanneer alle letters gevonden waren konden ze daarvan de zin ‘ik vier het letterfeest’ maken. Daarna werd er een spelletjescircuit gespeeld in de klas en in de grote hal en kwamen meerdere spelletjes aan bod, zoals; letterbingo, lettersmeppen, letterfeest kleurplaat, woordmemory, cake versieren en nog veel meer. Na het spelletjescircuit kregen de kinderen in de klas hun letterdiploma uitgereikt en daarbij een zakje met heerlijke letterkoekjes. Aan het einde van de morgen kwam er ook nog eens een moeder voorlezen uit een super grappig boek.

Al met al......een topdag voor groep 3!!!

 letterfeest 1  letterfeest 2  letterfeest 3 

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan