telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Logo De KardoenWelkom op de website van CBS De Kardoen.


Onze school bestaat sinds 1979 en staat in de bloemenwijk van Ommen. De Kardoen is een unieke schoolnaam in Nederland. In 1993 heeft er een fusie plaatsgevonden met de Dr. A.C. van Raalteschool. De naam van de school is toen niet gewijzigd. In de zomer van 1996 is er een stuk nieuwbouw gerealiseerd en zijn er vier lokalen bijgebouwd. Daarnaast maken wij gebruik van het dichtbij gelegen Fluitekruid.

Een heel grote foto van een kardoen?
Klik hier

Wat leren we toch veel

De afgelopen dagen hebben de kinderen geleerd dat er ‘bouwsels’ zijn waarbij je niet alle blokjes ziet, maar er wel zijn en dus ook mee moet tellen. In duo’s (want samen lukt het beter, oftewel; gewoonte 6: creëer synergie) werden de bouwsels nagebouwd en zagen de kinderen dat een bouwsel van een andere kant er heeeeeel anders uit kan zien. Een leerzame les voor het ruimtelijk inzicht dus!
Na hard werken was het vanmiddag tijd voor gewoonte 7 en gingen we ‘de zaag scherp houden’ door heerlijk buiten te spelen in de sneeuw!
Aanstaande vrijdag is het feest in groep 3 want dan hebben de kinderen alle letters geleerd! We vieren dan ons super gezellige letterfeest!

 we leren veel 1  we leren veel 2 

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan