telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Logo De KardoenWelkom op de website van CBS De Kardoen.


Onze school bestaat sinds 1979 en staat in de bloemenwijk van Ommen. De Kardoen is een unieke schoolnaam in Nederland. In 1993 heeft er een fusie plaatsgevonden met de Dr. A.C. van Raalteschool. De naam van de school is toen niet gewijzigd. In de zomer van 1996 is er een stuk nieuwbouw gerealiseerd en zijn er vier lokalen bijgebouwd. Daarnaast maken wij gebruik van het dichtbij gelegen Fluitekruid.

Een heel grote foto van een kardoen?
Klik hier

Resultaat Actie Bag2School

Voor de vakantie heeft de ouderraad de inzameling van Bag2School georganiseerd.
We hebben met elkaar een geweldige opbrengst gehaald! Alles bij elkaar hebben we 1478 kilo aan kleding, schoenen en lompen ingezameld. Hiervoor hebben we als ouderraad het mooie bedrag van € 443,40 ontvangen.

certificaat bag2school

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar medewerking aan deze actie!
Omdat de actie zo'n succes was willen we dit in het voorjaar van 2019 graag nog eens herhalen. Daarom onze vraag om oude kleding, schoenen ed. te blijven bewaren voor de volgende inzamelingsactie. De ouderraad zal op tijd aangeven wanneer de nieuwe actie zal zijn.

Ondertussen heeft de ouderraad samen met enkele ouders afgelopen zaterdag van het geld, dat we afgelopen voorjaar opgehaald hebben met de sponsorloop een mooi voetbalveld aangelegd bij het Fluitekruid. Ook zullen we de aankomende periode nog op diverse locaties rondom de Kardoen bomen planten en zullen we een start maken met het opleuken van het kleuterplein.

Nogmaals hartelijk dank aan alle ouders die de afgelopen tijd geholpen hebben met verzamelen van kleding of met het klussen op school.

Namens de Ouderraad.

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan