telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Logo De KardoenWelkom op de website van CBS De Kardoen.


Onze school bestaat sinds 1979 en staat in de bloemenwijk van Ommen. De Kardoen is een unieke schoolnaam in Nederland. In 1993 heeft er een fusie plaatsgevonden met de Dr. A.C. van Raalteschool. De naam van de school is toen niet gewijzigd. In de zomer van 1996 is er een stuk nieuwbouw gerealiseerd en zijn er vier lokalen bijgebouwd. Daarnaast maken wij gebruik van het dichtbij gelegen Fluitekruid.

Een heel grote foto van een kardoen?
Klik hier

Afscheid juf Hermien

Afgelopen woensdag hebben we op De Kardoen officieel afscheid genomen van onze collega Hermien Mannot-Veneman. We hebben haar ’s morgens eerst verrast met een ontbijt aan huis. Vervolgens stond er een fietstochtje in een bakfiets op het programma waarbij de leerlingen haar op de route naar school hebben onthaald.

Op school ging Hermien daarna langs bij elke groep voor verschillende activiteiten en tussen de middag was er tijd om samen met de collega’s te lunchen. Om 15.00 uur ging het verder met het officiële deel: de afscheidsreceptie. De dag werd afgesloten door samen met de collega’s en haar gezin te gaan eten bij Jipp. Al met al een zeer gezellige en geslaagde dag.

Hierbij een overzicht van het ontbijt, de lunch en het etentje.

Later nog meer over de andere activiteiten

 

 

 

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan