telefoon     mail     Link naar facebook pagina CBS De Kardoen

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Logo De KardoenWelkom op de website van CBS De Kardoen.


Onze school bestaat sinds 1979 en staat in de bloemenwijk van Ommen. De Kardoen is een unieke schoolnaam in Nederland. In 1993 heeft er een fusie plaatsgevonden met de Dr. A.C. van Raalteschool. De naam van de school is toen niet gewijzigd. In de zomer van 1996 is er een stuk nieuwbouw gerealiseerd en zijn er vier lokalen bijgebouwd. Daarnaast maken wij gebruik van het dichtbij gelegen Fluitekruid.

Een heel grote foto van een kardoen?
Klik hier

Bijdrage aan voedselbank

Op vrijdag 20 mei, de dag van koningsspelen, hebben de kinderen zich in het zweet gejaagd bij de sponsorloop. Er is die dag heel veel geld bij elkaar gelopen. Een deel van de opbrengst besteedt de ouderraad o.m. aan speeltoestellen voor de kinderen. Een ander deel was voor de voedselbank.

Vorige week donderdag kwamen twee heren van de voedselbank speciaal met de vrachtwagen om het geldbedrag in ontvangst te nemen. Elke groep had een schoenendoos versierd en gevuld met maar liefst € 150,- en overhandigde deze aan de medewerkers van de voedselbank.

Als u weet dat er 11 groepen zijn is er daarmee het mooie bedrag van € 1650,- richting de voedselbank gegaan. We zijn blij dat we zo met elkaar iets voor onze medemens kunnen betekenen.

 

Contact


CBS De Kardoen
Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen
0529-451605


Disclaimer


Privacyverklaring

Ouderportaal

ouderportaal-inlogscherm
Klik op de button om in te loggen
in het ouderportaal van Parnassys

Ouders van waarde

ouders van waarde

Klik op de afbeelding om naar
          de website van
Ouders van Waarde te gaan